Escoleta d’hivern 2018/19

EL CAMÍ ELS MAGS

Com cada any, proposem una escoleta plena d ́activitats per tal que els dies no lectius de les vacances de Nadal esdevinguen per als xiquets i xiquetes un temps per relaxar-se, expressar la seua creativitat, jugar i en definitiva gaudir.

Com sempre, us volem proposar un projecte que no només atengue a la conciliació d ́horaris, sinó que a més esdevingue motivador per a les xiquetes i xiquets que han de passar aquests dies de vacances al centre escolar.

El fil conductor d ́aquesta edició de l ́escoleta d ́hivern s ́organitza sota el títol “El camí dels mags”. L ́objectiu de totes les activitats que proposarem aniran encaminades a descobrir diferents cultures i tradicions, fent un viatge lúdic a través de tots els territoris que els Mags d ́Orient hauran de recórrer per tal d ́arribar a casa nostra. Cada dia treballarem a través de jocs, cançons, històries, etc. un país d ́un recorregut imaginari des de l ́Orient fins a Castelló. A més els presentarem alguns tallers relacionats amb la màgia com ara el taller de Varetes i Pals de màgia.

Tot això unit a temps de joc, lliure o guiat, temps per a la creativitat, oportunitats d ́experimentació i participació i tot allò que caracteritza tots els programes que Aur-Art elabora per al vostre centre.

Títol: EL CAMÍ DELS MAGS.
Dates: 24 de desembre al 4 de gener (els dies 25 de desembre i 1 de gener no hi haurà servei d’escoleta)
Horaris: Des de les 7:30h fins les 15:30h. Podeu triar la modalitat que més vos interesse.

HORARI
MENJADOR / SENSE MENJADOR
PREUS

ESCOLETA NOMÉS MATÍ
(9:00 A 13:00)
80€

ESCOLETA COMPLETA
(9:00 A 15:30)
AMB MENJADOR
166€

SENSE MENJADOR
130€

ESCOLETA MATINERA:
10€

Només hauran d ́abonar l ́escoleta matinera les famílies que no en facen ús habitual.

PARTICIPACIÓ DIES SOLTS: Només matí 12€ / Jornada Completa (amb menjador) 23€

Formulari d’inscripció

Etiquetes: