Festa del 10è aniversari del cole

Ja tenim ací la festa del 10è aniversari de l’escola!!

Este dissabte hi haurà una gran festa al pati amb actuacions musicals (Trobadorets i Las Autenticas), la muixeranga y els cavallets. Tot molt “de Castelló“, perquè eixe és el projecte d’enguany a l’escola: SOM DE CASTELLÓ!

Des de l’AMPA col·laborarem en una barra a preus populars per donar esmorzars (tot “molt de Castelló“) i acompanyant als xiquets de 6è en els tallers que ha organitzat l’escola. A més, una de les actuacions corre del nostre carrec.

L’entrada és lliure, porteu a tots el amics que vulgueu!!

Qüestions organitzatives:
Necessitem l’ajuda de voluntaris per acompanyar als xiquets en els tallers. No cal que sigue tot el matí, si podeu dedicar un ratet, benvinguda siga la col·laboració. Poseu-vos en contacte en qualsevol membre de l’AMPA que us pille a mà per concretar. Moltes gràcies!!

Per acabar, però també molt important: necessitem ombra. Com sabeu, al pati hi ha poca i el dia 20 farà molta calor. L’AMPA te una carpa de 3×3 que posarem, però serà poc per tanta gent. Per favor, si algú te una carpa plegable (pergola, cenador…) que pugue donar un poc de sombra, ens la podria deixar?? Realment ens fa falta!