Festes de la Magdalena 2018

Benvolgudes famílies,

S’apropen les festes de la Magdalena i un any mes des de l’AMPA us animem a participar en el Pregó Infantil i l’Ofrena de Flors per representar al nostre col·legi.

PREGÓ: 5 DE MARÇ DE 2018

OFRENA: 10 DE MARÇ DE 2018

Tant xiquets/es com pares/mares, heu de portar indumentària  típica de Castelló, NO ES POT PARTICIPAR AMB BRUSA NEGRA I TEXANS.

Es necessari omplir les autoritzacions del Patronat de Festes que us adjuntem per tal de participar (una autorització per xiquet).

Les autoritzacions es dipositaran a la bústia de l’AMPA abans del 22 de desembre de 2017. IMPORTANT: signades per Pare i Mare.

Us recordem que els xiquets/es d’Infantil 3 anys no poden participar al Pregó.

El Patronat de Festes no permet la participació de més de 50 xiquets/es en el Pregó per col·legi, en cas de rebre més, farem sorteig per família, per tal de no trovar-mos amb   que un germà puga eixir i un altre no. S’elaborarà un llistat d’espera i en el cas d’haver alguna baixa abans del día del Pregó, avisarem al següent. Us demanem que si apunteu als vostres fills/es i despres teniu clar que no podran eixir, ens ho comuniqueu per avisar a les famílies en llista d’espera.

A l’Ofrena no hi ha límit de participació, així que només teniu que omplir la documentació per als menors d’edat.

Recordar-vos finalment que la participació queda limitada EXCLUSIVAMENT als alumnes del CEIP Tombatossals que, a més a més , siguen socis de l’AMPA.

Si cap pare/mare està  interessat en eixir al Pregó, anoteu-lo en un post-it en la mateixa solicitud que els vostres fills/es, així ho tindrém en conter a l’hora d’organitzar-lo.

Més endavant farem una reunió informativa.

Agraïnt de bestreta la vostra comprensió i col·laboració,

Atentament,

Comissió de Festes de l’AMPA Tombatosssals.

Autorización menores Ofrenda Magdalena 2018

Autorización menores Ofrenda Magdalena 2018

Autorización menores Pregón Infantil Magdalena 2018

Autorización menores Pregón Infantil Magdalena 2018