¿Què fa l’AMPA del Tombatossals?

Què fa l’AMPA del TOMBATOSSALS?

Forma part del Consell Escolar representant els interessos dels pares. El Consell Escolar és on es debaten i gestionen moltes decisions que afecten l’escola.

Dóna suport a les demandes de les famílies i ajuda en el possible i fa de nexe de comunicació entre el personal de l’escola i els pares.

Hem estat molt pendents dels problemes d’espai del menjador i vam intentar ajudar a trobar una solució bona per a tots. Treballem per un menjar saludable l’escola. Estem en contacte molt directe en l’empresa que dóna de menjar als nostres fills, en la que compartim l’interès per una alimentació sana i de proximitat. Assistim a xerrades i reunions so be el tema en les institucions corresponents.

S’ha treballat com AMPA en el procés de la jornada continuada i també la modificació de la jornada, per tal d’oferir informació a les famílies i vetllar pel bon funcionament del procés, així com ajudar en tasques concretes a la direcció del centre.

Hem treballat sol·licitant tendals per infantil i la petició de pressupostos.

Organitza les activitats extraescolars, l’escoleta matinera i les escoletes de vacances.

Organitza diferents festes al llarg del curs, algunes en col·laboració en l’escola. El Correllengua, Carnestoltes, el Pregó i l’Ofrena, Marató de lectura del Tombatossals, festa del dècim aniversari i la Festa Final de Curs.

Treballa la convivència, solidaritat i reciclatge. Festa solidària de Nadal, la I Jornada d’Autisme i Art, mercadet solidari de llibres al Dia del Llibre, ajuda a finançar el viatge de fi de curs de sisé, replegada de roba pels xiquets i xiquetes refugiats, recollida de taps de plàstic i rober solidari.

Gestionem les agendes de primària i les llibretetes d’infantil per tota l’escola que enguany portaran a la portada als guanyadors del concurs de dibuix.

Estem treballant junt amb l’equip docent per tenir un pati més amable amb més oportunitats per tots.

Tenim algunes idees més i ens agradaria escoltar suggeriments pel proper curs.

Pertànyer a l’Ampa és treballar pels nostres fills i filles i involucrar-se com a comunitat educativa.

FEU-VOS SOCIS!

El suport de les famílies és fonamental per poder treballar per l’escola.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS
@ampatomba
facebook.com/ampatombatossals