¿Què fa l’AMPA del Tombatossals?

Què fa l’AMPA del TOMBATOSSALS?

Forma part del Consell Escolar representant els interessos dels pares. El Consell Escolar és on es debaten i gestionen moltes decisions que afecten a l’escola

Dona suport a les demandes de les famílies i ajuda en el possible i fa de nexe de comunicació entre el personal de l’escola i els pares.

El curs passat vam estar molt pendents dels problemes d’espai del menjador i vam intentar ajudar a trobar una solució bona per a tots. Vam recollir les queixes sobre el mal funcionament de l’empresa de menjador anterior, les vam transmetre a la direcció i vam sol·licitar un canvi a millor en l’alimentació dels nostres fills. També vam ajudar en el procés de Xarxa Llibres, donant informació i ajudant a emplenar les sol·licituds.

Enguany s’ha treballat com AMPA en el procés de la jornada continuada per tal d’oferir informació a les families i vetllar pel bon funcionament del procés, així com ajudar en tasques concretes a la direcció del centre.

Organitza les activitats extraescolars, l’escoleta matinera i les escoletes de vacances.

Organitza diferents festes al llarg del curs, algunes en col·laboració en l’escola. El Correllengua, Carnestoltes, el Pregó i l’Ofrena, Marató de lectura del Tombatossals i la Festa Final de Curs.

Treballa la convivéncia, solidaritat i reciclament. Festa solidària de Nadal, mercadet solidari de llibres al Dia del Llibre, Replegada de roba pels xiquets i xiquetes refugiats, recollida de taps de plàsitc i rober solidari.

A més a més enguany col.laborem i organitzem activitats a la festa del nostre 10 aniversari.

Tenim algunes idees més i ens agradaria escoltar suggeriments pel proper curs.

Pertanyer a l’Ampa és treballar per els nostres fills i filles i involucrar-se com a comunitat educativa.

FEU-VOS SOCIS!

El suport de les famílies és fonamental per poder treballar per l’escola.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS
@ampatomba
facebook.com/ampatombatossals

Leave a Reply